aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ Πάους, τα τέσσερα συμβόλαια και η ενίσχυση σε όλα τα μέτωπα

Ο Πάους, τα τέσσερα συμβόλαια και η ενίσχυση σε όλα τα μέτωπα

Πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες, να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας της ΕΝΠ με τον Αντρέ Πάους.

Οι επαφές ανάμεσα στον Ολλανδό τεχνικό και τον πρόεδρο των «βυσσινί» Γιώργο Τσόκκο φαίνεται πως είχαν αποτέλεσμα, οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια κι αυτό που απομένει είναι να… πέσουν οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια. Μόλις κλείσει και επίσημα αυτό το θέμα, τότε οι βυσσινί θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Από το υφιστάμενο ρόστερ, μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, οι Γιώργος Κολοκούδιας, Κούλης Παύλου, Λοiζος Κοσμά και Αντώνης Κουμή, οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται στο Παραλίμνι. Απ’ εκεί και πέρα, αναμένεται και η θέση του Αντρέ Πάους για τους παίκτες, τους οποίους το συμβόλαιο έχει λήξει αλλά επιθυμεί να τους διατηρήσει στο ρόστερ του. Μόνο όταν ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με το υφιστάμενο δυναμικό, θα αρχίσουν οι νεοφώτιστοι τις κινήσεις ενίσχυσης.

Πάντως, τις προηγούμενες ημέρες πέρασαν κάτω από το μικροσκόπιο του Αντρέ Πάους κάποιοι ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν, χωρίς ωστόσο να παρθούν ακόμη αποφάσεις για το αν θα αποκτηθούν.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα διοικητικά, αναμένεται το Δ.Σ να ενισχυθεί στις θέσεις που έμειναν «ορφανές» μετά την παραίτηση των Κώστα Καρά, Γιώργο Φυλακτού, Φώτη Τρίαρο και Αβράμη Πιττάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ