aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Ο Αρούς μου σύστησε ανεπιφύλακτα την ησυχία της Κύπρου»

«Ο Αρούς μου σύστησε ανεπιφύλακτα την ησυχία της Κύπρου»

Ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ, Mπόρις Κλέιμαν, στο πλαίσιο της επίσκεψης του ΠΑ.Σ.Π. στο Γυμνάσιο Ξυλοτύμπου, παρέλαβε από τον κ. Ανδρέα Νικολάου (Υπεύθυνο Κοινοτικής Αστυνόμευσης) το βραβείο Stoiximan Top Save για την καλύτερη επέμβαση της 3ης Αγωνιστικής. Αφού δέχθηκε συγχαρητήρια, έδωσε στον ΠΑ.Σ.Π. την ακόλουθη συνέντευξη:
Πως αισθάνεσαι που το γκολ σου ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της αγωνιστικής;

«Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν αλλά και τον ΠΑ.Σ.Π., να πω επίσης ότι κάτι καλύτερο από οποιαδήποτε όμορφη απόκρουση είναι να μην αφήνεις τον αντίπαλο να σουτάρει καν. Αυτός είναι και ο στόχος εμένα και της ομάδας μου.»

Πρώτη σου σεζόν στη Κύπρο, μίλησες καθόλου με τον Αριέλ Αρούς πριν το αποφασίσεις να έρθεις;
«Φυσικά και του μίλησα, είναι καλός μου φίλος. Μου σύστησε ανεπιφύλακτα να έρθω στη Κύπρο. Μου είπε ότι η ζωή εδώ είναι ήσυχη, όχι σαν το Ισραήλ. Γενικά ήταν καλό που άκουσα την συμβουλή του και ήρθα.»

Έχεις ήδη κάνει τα πρώτα σου παιχνίδια στη Κύπρο, πως βλέπεις το Πρωτάθλημα σε σύγκριση με αυτό του Ισραήλ;
«Έχω την εντύπωση ότι το επίπεδο των περισσότερων ομάδων είναι το ίδιο σε Κύπρο και Ισραήλ. Όμως ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ, γενικά οι 4-5 μεγάλες ομάδες της Κύπρου, νομίζω έχουν καλύτερη ποιότητα από αυτές του Ισραήλ. Ιδιαίτερα το επίπεδο του Απόλλωνα και της ΑΕΚ όπως έχω δει μέχρι τώρα.»

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι αλλά και της ομάδας;
«Πριν ξεκινήσει η σαιζόν θέσαμε στόχο ως ομάδα να είμαστε κοντά στην πρώτη εξάδα. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε πολύ καλά όμως πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα και αρχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να το δείχνουμε αυτό. Κάθε νέα ομάδα χρειάζεται λίγο χρόνο να αποβάλει το στρες και να έρθει η ομοιογένεια. Ελπίζω ακόμη ότι μπορούμε να πλησιάσουμε την εξάδα και να παλέψουμε για κάτι πολύ καλό. Προσωπικά εγώ έχω ως στόχο να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα και μακροπρόθεσμα να μπορέσω να πάρω μια μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα, σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ