aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ αριθμός που δεν πέρασε απαρατήρητος

Ο αριθμός που δεν πέρασε απαρατήρητος

Δώδεκα γκολ παθητικό σε πέντε αγωνιστικές μετρά η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Αριθμός που την καθιστά χειρότερη άμυνα του τρέχοντος πρωταθλήματος και δεν πέρασε απαρατήρητος από τον Γκουστάβο Σιβιέρο.

Ο Αργεντινός προπονητής προσπάθησε να αξιοποιήσει τη διακοπή του πρωταθλήματος, με στόχο να διορθώσει τα λάθη της ομάδας του, εντοπίζοντας ως σοβαρότερο την ανασταλτική λειτουργία. Γι’ αυτό και κατά το δεκαπενθήμερο που πέρασε έδωσε έμφαση στη βελτίωσή της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι προσπαθεί να μετατρέψει τους βυσσινί αμυντικογενείς. Αντιθέτως, έχει ως φιλοσοφία το επιθετικό ποδόσφαιρο, δουλεύοντας και προς αυτή την κατεύθυνση. Προέχει, όμως, να σταματήσει να δέχεται εύκολα γκολ η ομάδα του, για να αυξήσει τις πιθανότητες να πετυχαίνει τον στόχο της σε κάθε ματς.

Το δελτίο προόδου θα βγει στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί αύριο στο «Τάσος Μάρκου». Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με πρωινή προπόνηση, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Χοβχανές Αμπαρτζουμιάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ