aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Να βλέπεις την Ένωση σου από ψηλά και να χαίρεσαι»

«Να βλέπεις την Ένωση σου από ψηλά και να χαίρεσαι»

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου με σημερινή ανάρτησή της στα ΜΚΔ, εξέφρασε τη θλίψη της για το θάνατο του μικρού Ιάκωβου και τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του και τους οικείους του. Παραλλήλως, οι βυσσινί ενημέρωσαν πως αποφασίστηκε όπως οι σημαίες στο οίκημά τους να κυματίζουν μεσίστιες για τις επόμενες εννιά ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τους όλων των ηλικιών να αγωνιστούν στον επόμενο επίσημο αγώνα με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί μονόλεπτος σιγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολόκληρη η Οικογένεια της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, με τεράστια θλίψη και οδύνη, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του μικρού Ιάκωβου που έφυγε τόσο άδικα και αδόκητα χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο μικρός Ιάκωβος ήταν ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας αλλά και πιστός φίλος της ομάδας μας, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, με απίστευτη αγάπη προς αυτήν, γαλουχημένος από την οικογένειά του που τόσα πολλά προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα μας.

Τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα σε τέτοιες στιγμές. Ευχή μας, ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια.

Αποφασίστηκε όπως οι σημαίες στο οίκημα μας να κυματίζουν μεσίστιες για τις επόμενες 9 ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όλων των ηλικιών να αγωνιστούν στον επόμενο επίσημο τους αγώνα με μαύρα περιβραχιόνια αλλά και να τηρηθεί μονόλεπτος σιγή.

Σε συνεργασία με την Επιτροπή διαχείρισης των Ακαδημιών μας τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν κι άλλες αποφάσεις που έχουν παρθεί προκειμένου να τιμήσουμε αλλά και να κρατήσουμε άσβεστη την μνήμη του μικρού Ενωσίτη μας.

Καλό παράδεισο Αγγελούδι και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τη ψυχή μας για να βλέπεις την Ένωση σου από ψηλά και να χαίρεσαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ