aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Να πάρουμε τελεσίδικη απόφαση»

«Να πάρουμε τελεσίδικη απόφαση»

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του, ο Κωνσταντίνος Φάνος απέφυγε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για τη θέση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, σχετικά με το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων Α’ Κατηγορίας από 12 σε 16. «Η Ένωση θα τοποθετηθεί επίσημα όταν θα μας ζητηθεί και αφού το μελετήσουμε. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις χωρίς να σκεφτόμαστε την ομάδα μας. Πρέπει να πάρουμε απόφαση και να είναι τελεσίδικη. Οι συνεχόμενες αλλαγές, είναι από τους λόγους που χάνει την αξιοπιστία το πρωτάθλημα μας. Να γίνει σωστή μελέτη και να προχωρήσουμε για τα επόμενα χρόνια», είπε σχετικά.

Όσο για το μεθαυριανό παιχνίδι, ο εκπρόσωπος Τύπου των βυσσνί τόνισε πως ο ΑΠΟΕΛ έρχεται πληγωμένος στο «Τάσος Μάρκου» και συμπλήρωσε: «Είναι από τα παιχνίδια που μπορούν να αποδείξουν αυτοί που θα αγωνιστούν, ότι μπορούν για το κάτι παραπάνω. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και χρειαζόμαστε βαθμούς. Δεν έχουμε επιλογή να διαλέγουμε παιχνίδια».

Τέλος, αναφορικά με τα αγωνιστικά νέα, δήλωσε πως πέρα από τη δεδομένη απουσία των τιμωρημένων Σίτο Ριέρα και Εγιόνκ Ενόχ, πολύ δύσκολα θα αγωνιστούν οι Γιώργος Κολοκούδιας και Εμίλιο Σάρατε. «Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας είναι οι Τσιγκόζι Ουντότζι, Ντάνκαν Ρασμούσεν και Μαξιμιλιάνο Ολίβα», κατέληξε ο Φάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ