aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΜε τη συνταγή του Τσιρείου απέναντι στην Ανόρθωση

Με τη συνταγή του Τσιρείου απέναντι στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που επανήρχισε χθες μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, φέρνει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου να υποδέχεται απόψε (19:00) την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου». Αποστολή με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, που βρίσκει τη γηπεδούχο πιεσμένη λόγω των δύο ηττών σε ισάριθμα ματς.

Ωστόσο, ο προπονητής της, Γιώργος Κοσμά, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια στο προ δύο εβδομάδων παιχνίδι του Τσιρείου, παρά το 0-2 από την ΑΕΛ. Είδε σημαντική βελτίωση σε σχέση με το 3-4 από τον Εθνικό στην πρεμιέρα, γεγονός που δεν επιτάσσει πολλές αλλαγές απόψε. Υποχρεωτική ασφαλώς είναι η αντικατάσταση του τιμωρημένου Τσιγκόζι Ουντόζι. Φαβορί για να αναπληρώσει το κενό του είναι ο Δημήτρης Θεοδώρου, ο οποίος ήταν βασικός στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό ακόμη και να μη γίνει άλλη διαφοροποίηση. Έτσι, τα άλλα δέκα φαβορί για να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Τάσος Μάρκου» είναι οι: Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, A. Κυριάκου, Μιτρέφσκι, Βαλιάνος, Σπόλιαριτς, Μαϊσουράντζε, Βαρέλα, Ριέρα και Στσεπάνιακ (φωτό, πανηγυρίζει με τον Βαλιάνο).

Οι ποδοσφαιριστές του Κοσμά αναμένεται πως θα έχουν και αρκετό κόσμο στο πλευρό τους. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγόντων της Ένωσης, υπάρχει ενδιαφέρον από τους φίλους της και η εκτίμησή τους φτάνει ώς τους 1.000 θεατές στην κεντρική εξέδρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ