aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΜε σεβασμό αλλά χωρίς ίχνος κατωτερότητας

Με σεβασμό αλλά χωρίς ίχνος κατωτερότητας

Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ανόρθωση, σ’ ένα ματς που διεκδίκησε ακόμη και τη νίκη, το Παραλίμνι πάει στη Λεμεσό για να κοιτάξει στα μάτια την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Το αήττητο της ομάδας της Λεμεσού αποτελεί κίνητρο και πρόκληση για τους βυσσινί, που πάνε με σεβασμό αλλά χωρίς ίχνος κατωτερότητας.

Ο βαθμός που πήραν την προηγούμενη βδομάδα γέμισε τους ποδοσφαιριστές με αυτοπεποίθηση, πιστεύουν στις δυνατότητές τους και πάνε για να «χτυπήσουν» το ματς. Σαφώς και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, όμως ο Πάους ετοίμασε το πλάνο του και δούλεψε στην τακτική, με την οποία ευελπιστεί να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλό τους.

Ο Ολλανδός τεχνικός, εκτός απροόπτου, θα έχει διαθέσιμους τους Ολίβα και Ενόχ, οι οποίοι θα διατηρήσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα. Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Πάους ίσως διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα. Εάν όχι, η σκέψη που έκανε ο τεχνικός των βυσσινί είναι να αφήσει στον πάγκο τον Ουντόζι και να δώσει φανέλα βασικού στον Πίττα. Έναν γρήγορο εξτρέμ, που στην κόντρα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Κι αν θα θελήσει να παίξει με αντεπιθέσεις, ο νεαρός Λεμεσιανός ποδοσφαιριστές, που γνωρίζει καλά τον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου Σταδίου, είναι σε θέση να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ