aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΜε φάρο τις επιτυχίες επί των ΑΕΚ και Απόλλωνα

Με φάρο τις επιτυχίες επί των ΑΕΚ και Απόλλωνα

Πέντε αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα μετρά το Παραλίμνι. Ένα αήττητο σερί που δοκιμάζεται σήμερα απέναντι στην Ομόνοια, στο ΓΣΠ. Μια δύσκολη αποστολή για τους βυσσινί, ωστόσο οι πρόσφατες επιτυχίες σε τέτοιου βαθμού δυσκολίας αγώνες, όπως ήταν απέναντι σε ΑΕΚ και Απόλλωνα, έχουν δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Γιανέφσκι.

Στο Παραλίμνι έχουν επίγνωση των δυσκολιών απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο στην έδρα του, όμως παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες νέου βαθμολογικού κέρδους. Ο Σκοπιανός τεχνικός δούλεψε αρκετά στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του και με συγκεκριμένο πλάνο θα θελήσει να αποδράσει από το ΓΣΠ.

Ο τεχνικός των βυσσινί δεν υπολογίζει στον Βαλλιάνο, που δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει και πάλι ο Στάροκιν. Την ίδια ώρα, «παίζονται» δυο θέσεις, αυτή του επιτελικού μέσου την οποία διεκδικούν οι Ουντόζι και Αγκίρι, αλλά και αυτή του επιθετικού ανάμεσα στους Ρουσιά και Σάντικ.

Στο Παραλίμνι πιστεύουν ότι μπορεί η ομάδα τους να κοιτάξει στα μάτια την Ομόνοια και να αντεπεξέλθει των δυσκολιών που εμπεριέχει το σημερινό ματς. «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο μας. Σεβόμαστε την Ομόνοια, όμως όλες οι ομάδες μπορούν να κοιτάξουν τον καθένα στα μάτια. Αποδείχθηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε με ομάδες όπως η Ομόνοια. Το πιο σημαντικό είναι η συγκέντρωση», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου, Κωνσταντίνος Φάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ