aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΜε φάρο την εκτός έδρας συγκομιδή

Με φάρο την εκτός έδρας συγκομιδή

Να δώσει συνέχεια στη δυναμική που ανέπτυξε στις εκτός έδρας αποστολές της στο πρωτάθλημα, αλλά και να αξιοποιήσει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την έδρα της στους εναπομείναντες εννιά αγώνες της β’ φάσης, είναι ο στόχος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Οι βυσσινί θεωρούν ότι άξιζαν περισσότερα σε σχέση με όσα πήραν στην έως σήμερα πορεία τους στο πρωτάθλημα, όμως δεν παραβλέπουν ότι σημαντικότατο ρόλο στη θέση που βρίσκονται διαδραμάτισαν οι βαθμοί που χάθηκαν στο «Τάσος Μάρκου». Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 12 βαθμοί που πήραν στο «σπίτι» τους σε ισάριθμα ματς, είναι περισσότεροι μόνο από τους αντίστοιχους της Δόξας.

Όχι μόνο αναφορικά με το β’ γκρουπ, μα σε σχέση με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Αντιθέτως, εκτός έδρας έχουν μαζέψει 11 πόντους σε 11 παιχνίδια και η συγκομιδή τους είναι καλύτερη από την ΑΕΛ (9), τον Εθνικό (9) και τη Δόξα (8), ενώ είναι ίση με τη Νέα Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ