aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΛουσέρο και Μπάλαζιτς σε πρώτο πλάνο

Λουσέρο και Μπάλαζιτς σε πρώτο πλάνο

Στην τελική ευθεία μπαίνει το ξεκαθάρισμα του διοικητικού σκηνικού στην Ένωση, με τον Κυριάκο Τίκκη και τους συνεργάτες του να παίρνουν τη σκυτάλη. Μάλιστα, η επιτροπή προγραμματισμού μαζί με τον προπονητή Μαρίνο Σατσιά αξιολογούν καθημερινά ποδοσφαιριστές που προτείνονται και, παραλλήλως, γίνονται ενέργειες ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο παικτών από το περσινό ρόστερ.

Έγινε πρόταση ανανέωσης στον Αντριάν Λουσέρο, ο οποίος έπαιξε στα 39 από τα 40 παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός παρουσιάζεται θετικός για να συνεχίσει στους βυσσινί.

Την ίδια ώρα, γίνεται προσπάθεια για να παραμείνει και ο Γκρέγκορ Μπάλαζιτς. Πρόκειται για σαφώς πιο δύσκολη περίπτωση, αφού ο Σλοβένος στόπερ θα χρειαστεί να μειώσει αισθητά τις οικονομικές απαιτήσεις του.  Υπενθυμίζουμε πως στην Ένωση θέλουν να θωρακίσουν τη θέση κάτω από τα δοκάρια με την απόκτηση του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι της Νέας Σαλαμίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ