aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΚοσμά: «Δεν έχω παράπονο…»

Κοσμά: «Δεν έχω παράπονο…»

Δεν κατάφερε η ΕΝΠ να πάρει κάποιο όφελος στην πρεμιέρα απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Δέχθηκε την ήττα με 3-4 στην έδρα της, αλλά ο προπονητής Γιώργος Κοσμά, δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του όπως είπε και εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του θα βελτιωθεί.

Αναλυτικά: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Ήταν αρκετά καλό το παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ο κόσμος χάρηκε που είδε εφτά γκολ. Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι, οι δύο ομάδες, δεν κρύφτηκαν. Προηγηθήκαμε, όμως ο Εθνικός έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με δύο εύκολα γκολ. Επανήλθαμε, ισοφαρίσαμε, όμως και πάλι στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, δεχτήκαμε τρίτο γκολ. Στο ημίχρονο, αλλάξαμε κάποια πράγματα, ισοφαρίσαμε, όμως στο επόμενο λεπτό, ο Εθνικός προηγήθηκε ξανά. Είχαμε πολύ χρόνο, αλλάξαμε το σχεδιασμό μας, προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Έκαναν πολύ καλή προσπάθεια. Στη συνέχεια, η ομάδα θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Κοιτάζουμε μπροστά και συγχαρητήρια στον Εθνικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ