aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΚομβικής σημασίας για τη συνέχεια

Κομβικής σημασίας για τη συνέχεια

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Πεισμωμένη από τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τη Δόξα αλλά και αποφασισμένη για τη νίκη, η Ένωση θα υποδεχθεί τον Ερμή (19:00, Cytavision1). Η ομάδα του Παραλιμνίου προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από Ομόνοια και Δόξα και θέλει πάση θυσία να επανέλθει στις επιτυχίες. Το σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή είναι κομβικό για τη μετέπειτα πορεία των βυσσινί. Θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να υποσκελίσουν βαθμολογικά τον σημερινό αντίπαλό τους. Ο Κάρλος Φερέρ τόνισε στους παίκτες του ότι πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο ο οποίος χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Στη φαρέτρα του Ισπανού τεχνικού είναι και τα τρία από τα τέσσερα αποκτήματα Ιανουαρίου, ο Μίκαελ Πανός και ο Μάικλ Ενγκό, που αγωνίστηκαν και στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και ο Τζουνς Μπάρνι. Ο Γκανέζος επιθετικός Μαρσελίν Καντό θα είναι διαθέσιμος από το επόμενο παιχνίδι.

Εξάλλου, σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα προχώρησε η Ένωση. Ζητά τους τρεις βαθμούς «για εσκεμμένο διαιτητικό λάθος» στη φάση του πέναλτι που κέρδισε η προσφυγική ομάδα. Πλέον ο λόγος ανήκει στον αθλητικό δικαστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ