aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Κανείς δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα…»

«Κανείς δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα…»

«Το να παίζεις κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ είναι δύσκολο. Το είπα και προηγουμένως, είμαστε σε καλή κατάσταση, σε ανοδική πορεία, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε. Δεν είναι εύκολο, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια και γιατί όχι να μη φύγουμε και με βαθμολογικό όφελος».

Χθεσινές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Φάνου, για την επικείμενη δύσκολη έξοδο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα του «τριφυλλιού». Λόγια που αποδεικνύουν πόσο πολύ έχει ανυψωθεί το ηθικό στις τάξεις των βυσσινί, μετά το αήττητο πέντε παιχνιδιών (ένα για το κύπελλο, τέσσερα για το πρωτάθλημα), που κρατεί από την ημέρα έλευσης του Τσεντομίρ Γιανέφσκι στο Παραλίμνι.

«Ξέρει την πραγματικότητα, ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις και από δω και πέρα θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να αλλάξουν και κάποια πράγματα εντός της ομάδας και έγινε η κατάλληλη επιλογή την κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο παράγοντας και εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης για τον Σκοπιανό προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ