aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Καμία ισοπέδωση» τονίζουν στην ΕΝΠ, αναμονή για Σπόλιαριτς

«Καμία ισοπέδωση» τονίζουν στην ΕΝΠ, αναμονή για Σπόλιαριτς

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου Κωνσταντίνος Φάνου, κλήθηκε χθες να σχολιάσει, στον Sports 1, την πρόταση του Απόλλωνα για κάθοδο ξένων διαιτητών. «Είμαστε ομάδα που ταλαιπωρηθήκαμε από διαιτητικές αποφάσεις. Αν κληθούμε θα τοποθετηθούμε. Δεν θέλουμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση για να ικανοποιεί τους πάντες», η διπλωματική τοποθέτηση του παράγοντα των βυσσινί.

Ο Γκουστάβο Σιβιέρο παραχώρησε διήμερο στους ποδοσφαιριστές του και τη Δευτέρα θα αρχίσει η δουλειά για το παιχνίδι με την Ομόνοια που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (23/11, «Τάσος Μάρκου»). Ο Αργεντινός θα περιμένει να μάθει αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Ντανίλο Σπόλιαριτς (στην φώτο με τον αριθμό 20), ο οποίος αποχώρησε από το χθεσινό ματς της Εθνικής Ελπίδων με τη Νορβηγία. Από εκεί και πέρα, οι Σίτο Ριέρα και Δημήτρης Μουλαζίμης είναι «κιτρινισμένοι» και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στους πράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ