aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΗ μεγάλη σπαζοκεφαλιά του Πάους

Η μεγάλη σπαζοκεφαλιά του Πάους

Για τις άλλες ομάδες μεσολαβεί διακοπή πρωταθλήματος λόγω Σούπερ Καπ (ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ), όχι όμως για το Παραλίμνι, που θα δώσει την ερχόμενη Παρασκευή το πολύ δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (19:00).

Δεν φτάνει η δεδομένη ποιότητα του αντιπάλου και μάλιστα στην έδρα του, ο Αντρέ Πάους βρίσκεται -ίσως- ενώπιον της πιο μεγάλης σπαζοκεφαλιάς στην καριέρα του. Λόγω του ότι πρόκειται για το εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής, δεν είχαν προλάβει να εγγραφούν 13 ποδοσφαιριστές, οι Αμπαρτζουμιάν, Μαϊσουράτζε, Κυριάκου, Πίττας, Ρασμούσεν, Σαρ, Ράιλι, Ριέρα, Μουλαζίμης, Σερμπάκοφ, Βάλτερ, Σελεστίνο και Βαλλιάνος.

Επιπλέον, υπάρχει και ο τραυματισμός των Ενοχ, Αγγελή, Εκίθα και Ανδρέου, καθώς και η τιμωρία του Ρόου. Συνολικά 18 ποδοσφαιριστές λοιπόν και ο Ολλανδός προπονητής μπορεί να στηριχτεί την Παρασκευή στους Κλέιμαν, Κουμή, Γ. Κολοκούδια, Σάρατε, Παύλου, Κοσμά, Ουντόζι, Ελευθέριου, Ολίβα, Θ. Κολοκούδια, Πέτρου, Μέρτακα, Πιερέττη, Νικολάου, Ξιούρο, Άγγλου, Πιττάτζη και Φράγκου. Με αυτούς θα πρέπει να παρατάξει ένα αξιόμαχο σχήμα απέναντι στον ισχυρό επίδοξο πρωταθλητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ