aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΓιανέφκσι: «Μπορούμε με την Ομόνοια…» (video)

Γιανέφκσι: «Μπορούμε με την Ομόνοια…» (video)

Στον επερχόμενο αγώνα με την Ομόνοια αλλά και την πρόοδο των ποδοσφαιριστών του αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας του Παραλιμνίου, Τσεντομίρ Γιανέφκσι μιλώντας στο επίσημο κανάλι των βυσσινί.

«Μετά το παιχνίδι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, το ξέρω ότι δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, όμως είναι δικό μου το λάθος γιατί εγώ ετοιμάζω την ομάδα. Σίγουρα ήταν ίσως και λίγο η πίεση ότι για 1η φορά μετά από αρκετό καιρό θα παίρναμε 9 βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Η Πάφος ήταν καλά οργανωμένη ομάδα και δεν μας έδωσαν τους χώρους που ψάχναμε και σίγουρα δεν ήταν ωραίο παιχνίδι να δεις τεχνικά. Ήταν αγώνα που όποιος σκόραρε θα κέρδιζε, ατυχία για εμάς που μετά που σκοράραμε δεχθήκαμε πολύ γρήγορα την ισοφάριση και δεν μπορέσαμε να κάνουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε το δεύτερο γκολ. Όπως είπα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά δεν πετύχαμε», ανέφερε αρχικά ο κόουτς των βυσσινί για το προηγούμενο παιχνίδι με την Πάφος FC.

Και συνέχισε: «Σε μια περίοδο οκτώ εβδομάδων υπάρχει προσπάθεια και πρέπει να δούμε και να ψάξουμε πώς να ανανεώσουμε την ομάδα, με χαμηλές και όχι υψηλές εντάσεις προπονήσεις. Μερικές φορές πρέπει να ξυπνήσεις του μύες για να έχει ένταση για μικρές αποστάσεις. Αυτό προσπαθήσαμε στο παιχνίδι με την Πάφο. Νομίζω με αυτό τον τρόπο θα φαινόμαστε πολύ πιο φρέσκοι αυτή την εβδομάδα απέναντι στην Ομόνοια. Βλέπουμε ότι έχουμε πρόοδο, αυτό είναι σίγουρο. Μικρή πρόοδο και αυτό μας κάνει χαρούμενος όχι μόνο για τα αποτελέσματα αλλά και για τον τρόπο που μένουμε οργανωμένοι πως έχουμε πίστη και πρέπει να κρατήσουμε το ίδιο επίπεδο και στα επόμενα παιχνίδια.

Προετοιμαζόμαστε για την Ομόνοια και σίγουρα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, αγωνίζονται στο σπίτι τους , δεν δέχονται εύκολα γκολ και έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα μαζί με τον ΑΠΟΕΛ με μόλις 13 γκολ. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα που δεν δίνει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Τους γνωρίζουμε, γνωρίζουν και αυτοί καλά εμάς. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Aν όλο το ταλέντο και την ποιότητα, ξεχωριστά τα βάλουμε μαζί στην ομάδα όπως τα προηγούμενα παιχνίδια και με τη στήριξη του κόσμου μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ