aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΦερέρ: «Σωστές οι αλλαγές όταν κερδίζουμε, αν όχι τότε δεν είναι»

Φερέρ: «Σωστές οι αλλαγές όταν κερδίζουμε, αν όχι τότε δεν είναι»

Σωστές χαρακτήρισε τις αλλαγές των Θεοδώρου και Λουσέρο, εφόσον κέρδισε η ΕΝΠ, ο προπονητής της ομάδας, Κάρλος Φερέρ μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας. Ο τεχνικός των βυσσινί τόνισε πως αν και δεν διαχειρίστηκαν σωστά την κόκκινη του αντιπάλους τους, σε καμία περίπτωσε δεν έχασαν τον έλεγχο του αγώνα.

Όσα δήλωσε ο Κάρλος Φερέρ:

Αρχικά είπε: «Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για τους τρεις βαθμούς που πήραν σήμερα. Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά μετά την κόκκινη κάρτα του αντιπάλου, δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Τους δώσαμε τη δυνατότητα να κάνουν ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα. Ρισκάραμε, έχασε και η Νέα Σαλαμίνα κάποιες ευκαιρίες με τον Ντανίλο, που είναι πολύ επικίνδυνος και μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι».

Για τις αλλαγές των Θεοδώρου και Λουσέρο: «Θεοδώρου και Λουσέρο έκαναν καλό παιχνίδι αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε αυτές τις αλλαγές. Όταν κερδίζουμε είναι σωστές οι αλλαγές, αν όχι τότε δεν είναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ