aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΦερέρ: «Είμασταν καλύτεροι, δεν μπορώ να το πιστέψω»

Φερέρ: «Είμασταν καλύτεροι, δεν μπορώ να το πιστέψω»

Δεν μπορεί να το πιστέψει ο τεχνικός της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κάρλος Φερέρ, ότι οι ποδοσφαιριστές του με εξαίρεση το γκολ – πέναλτι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφος FC. Συμπλήρωσε παράλληλα ότι κατά την δική του γνώμη οι βυσσινί ήταν καλύτεροι από τους αντίπαλους τους.

Όσα δήλωσε ο Κάρλος Φερέρ:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην Πάφος FC. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δεν έχω παράπονο πέραν του αποτελέσματος. Ποδόσφαιρο είναι να βάζεις γκολ, πρέπει να βάλεις την μπάλα στα δίκτυα. Κατά την γνώμη μου ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση».

Τι έλειπε από την ομάδα σήμερα: «Το γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, στείλαμε μπάλες στην περιοχή. Η Πάφος FC έκανε μία ξεκάθαρη ευκαιρία και σκόραρε στο δευτέρο ημίχρονο. Αν αφαιρέσω το πέναλτι, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν σκοράραμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ