aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΦερέρ: «Αν δεν πίστευα θα έπρεπε να πάω στην Ισπανία»

Φερέρ: «Αν δεν πίστευα θα έπρεπε να πάω στην Ισπανία»

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα (2-1) Ο Κάρλος Αλός Φερέρ. Ο τεχνικός της Ένωσης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, σημείωσε πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια καταλογίστηκαν πέντε πέναλτι ενάντια στην ομάδα του και έστειλε μήνυμα επιβίωσης στην Α’ Κατηγορία.

Aναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε έστω τον ένα βαθμό σήμερα, τον οποίο αξίζαμε. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι καταφέραμε να ελέγξουμε τον αντίπαλό μας. Εκεί που νομίζαμε ότι είχαμε τον έλεγχο, μετά το 1-0 ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς. Βρήκε ευκαιρίες και χώρους ο αντίπαλος. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου, για τους ποδοσφαιριστές μου. Τώρα, αρχίζει το πραγματικό πρωτάθλημα για εμάς. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο σε πέντε αγώνες να καταλογίζονται πέντε πέναλτι εναντίον σου, δεν είναι για τους διαιτητές αυτό, απλά όταν συμβαίνει σε μια ομάδα, είναι δύσκολο. Συνεχίζουμε, υπάρχουν ακόμα δεκατέσσερις αγώνες. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε ένα δύσκολος αντίπαλος για όλους και είμαστε έτοιμοι να το παλέψουμε».

Εάν πιστεύει ότι μπορεί να ανατραπεί η βαθμολογική διαφορά: «Χωρίς καμιά αμφιβολία. Αν δεν πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Μπορεί να μην κερδίσαμε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά με Ανόρθωση, Απόλλωνα και Πάφο η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, πάλεψε μέχρι το τελευταίο καιρό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, είναι 14 παιχνίδια μεταξύ μας, είναι δύσκολο για όλους. Θέλουμε να παλεύουμε. Αν δεν πίστευα θα έπρεπε να πάρω τα πράγματα μου και να πάω στην Ισπανία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ