aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΦάνου: «Όποιος τολμήσει να κατηγορήσει θα με βρει απέναντί του»

Φάνου: «Όποιος τολμήσει να κατηγορήσει θα με βρει απέναντί του»

Τις έντονες αντιδράσεις των λιγοστών οπαδών της Ένωσης που είχαν δικαίωμα παρουσίας στον αγώνα με τον Ερμή μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε τους «φτεροπόδαρους» νικητές με 1-0 σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου των βυσσινί, Κωνσταντίνος Φάνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Με απόλυτη ειλικρίνεια θα πω ότι αν είχα τη δυνατότητα να μιλώ μόνο όταν χάνουμε θα το έκανα γιατί δεν φοβάμαι ούτε κρύβομαι. Θεωρώ ότι γίνεται μια δουλειά σωστή ή λάθος από τους ανθρώπους που βρισκόμαστε εδώ, η κριτική είναι καλοπροαίρετη απ’ όλους και το εννοώ αλλά θα είναι πρώτη φορά που θα είμαι λίγο έντονος. Όποιος τολμήσει να ασελγήσει στα προβλήματα της Ένωσης είτε εντός είτε εκτός ομάδας ή οποιοσδήποτε εκμεταλλευτεί αυτή την κακιά στιγμή στην οποία βρισκόμαστε για να κατηγορήσει ή να βγάλει την εμπάθειά του για να κάνει κακό θα είμαι απέναντι του και το εννοώ. Οποιαδήποτε κριτική είναι δεκτή, αλλά κανένας δεν έχει δικαίωμα να αγγίζει την Ένωση. Συγχαρητήρια στον Ερμή για τη δίκαιη νίκη του».

Για τον τραυματισμό του Πανός, είπε: «Φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι υπάρχει ζημιά αλλά καλό είναι να περιμένουμε τις εξετάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ