aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΦάνου: «Δίνουμε δικαίωμα σε οποιοδήποτε να θεωρεί ότι είμαστε στον πάτο»

Φάνου: «Δίνουμε δικαίωμα σε οποιοδήποτε να θεωρεί ότι είμαστε στον πάτο»

Ο Κωνσταντίνου Φάνου μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και συγχάρηκε τους ερυθρόλευκους για τη νίκη τους (2-0). Παράλληλα έστειλε μήνυμα ότι θα συνεχίσει να υπάρχει πίστη στην ποιότητα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου των βυσσινί:

«Να συγχαρούμε τη Νέα Σαλαμίνα. Έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μας κλειδώσει, εμείς κάναμε ένα καλό πρώτο. Υπάρχει στενοχώρια και προβληματισμός, δεν είναι μόνο να λες λόγια πριν από την έναρξη του αγώνα. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά μείναμε κάπου στην μέση. Χάσαμε το μυαλό μας, κάναμε λάθη που μας στοίχισαν.

Δίνουμε το δικαίωμα στον οποιοδήποτε να θεωρεί ότι είμαστε στον πάτο και είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια για εμάς. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ποιότητα της ομάδας, θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε περισσότερο. Και οι προπονητές, και εμείς ως Δ.Σ. να διορθώσουμε τα λάθη και να επαληθεύσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς που πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα είναι στελεχωμένη με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ