aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Εξελίξεις σε 2-3 μέρες» τονίζουν στην ΕΝΠ!

«Εξελίξεις σε 2-3 μέρες» τονίζουν στην ΕΝΠ!

Τις επόμενες 2-3 μέρες, όταν θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠ, αναμένεται να προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις. Άλλωστε, πολλά ζητήματα είναι ανοιχτά και θα πρέπει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να κλείσουν.

Ο Κωνσταντίνος Φάνου, σε δηλώσεις του, τόνισε: «Χρειαζόμαστε ακόμα 2-3 μέρες για τη νέα συνεδρία για να λέμε πράγματα που θα ευσταθούν. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για κάποιες μέρες ακόμη». Για τον προγραμματισμό και το ταξίδι στην Πολωνία των Τσόκκου και Κοσμά, σχολίασε: «Μπορεί να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός. Θα ξεκαθαρίσουν κάποια δεδομένα για να δούμε αν θα προχωρήσουμε». Όσον αφορά στον Πέτρου, επισήμανε πως, από τη στιγμή που δεν προέκυψε πρόταση που να τους ικανοποιεί, επιθυμία τους είναι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ.

Αναφερόμενος στην κλήρωση του πρωταθλήματος, που έφερε το Παραλίμνι να αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας στην πρεμιέρα, ματς που θα γίνει στο «Τάσος Μάρκου», είπε: «Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινάμε στην έδρα μας. Σημαντικό για μας είναι η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη. Ξεκινάμε δουλειά για να είμαστε έτοιμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ