aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕυαγόρας Χριστοφή: «Καρμιώτισσα και ΕΝΠ αδικούνται»

Ευαγόρας Χριστοφή: «Καρμιώτισσα και ΕΝΠ αδικούνται»

Στην μάχη της παραμονής και στην εικόνα της Καρμιώτισσας και της ΕΝΠ, η οποίες αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ευαγόρας Χριστοφή σε δηλώσεις του στον Active 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ».

Όσα δήλωσε Ευαγόρας Χριστοφή:

Για την Καρμιώτισσα: «Η Καρμιώτισσα είναι αδικημένη, βάσει του πως παίζει. Υπήρξαν πολλά διαιτητικά λάθη σε βάρος της. Είναι και άτυχη που παίζει με νεαρό τερματοφύλακα σε σημαντικά παιχνίδια. Παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από τους βαθμούς που έχει πάρει. Έχει καλούς παίκτες και Κύπριους, που είναι σίγουρο θα πάρουν μετεγγραφή σε άλλες ομάδες. Αν συγκρίνουμε με παίκτες των μεγάλων ομάδων. Ο Μπαράνοφ, όπως και ο Ανδρέου του Ολυμπιακού, πόσα παίρνουν και πόσα οι στόπερ σε μεγάλες ομάδες, είναι αδικία. Ο εξτρέμ και ο σέντερ φορ της Καρμιώτισσας τους έχω δει σε πολλά παιχνίδια, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από παίκτες μεγάλων ομάδων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Παραλίμνι: « Είναι πολύ καλή ομάδα. Αδικήθηκε, μπορούσε να πάρει βαθμό από τον Απόλλωνα και από άλλα ματς. Διεκδικεί τα παιχνίδια του και βελτιώθηκε πάρα πολύ. Θα φανεί τώρα που παίζει με ομάδες που λίγο ή πολύ είναι κοντά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ