aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕπαγγελματικά συμβόλαια σε Μαυρουδή και Κοτσώνη

Επαγγελματικά συμβόλαια σε Μαυρουδή και Κοτσώνη

Τη σύναψη επαγγαλμετικών συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Μαυρουδή και Φώτη Κοτσώνη, ανακοίνωσε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Οι ανακοινώσεις της ΕΝΠ:

Το Δ.Σ της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ανακοινώνει την σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή της ακαδημίας μας Δημήτρη Μαυρουδή.

Ο Δημήτρης προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, όντας ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας μας από πολύ μικρή ηλικία.
Ευχόμαστε στον Δημήτρη να είναι πάντα υγιής και με σκληρή δουλειά να πετύχει τους στόχους του, πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες με την βυσσινή φανέλα.


Το Δ.Σ της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ανακοινώνει την σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή της ακαδημίας μας ΦΩΤΗ ΚΟΤΣΩΝΗ.

Ο Φώτης με τις παρουσίες του τα προηγούμενα χρόνια απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά και παραμένοντας προσγειωμένος θα επιτύχει τόσο τους προσωπικούς του στόχους αλλά και θα αποτελεί μία σημαντική μονάδα της ομάδας μας.

Ο Φώτης ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας μας και πάντοτε ήταν πρότυπο τόσο ποδοσφαιριστή όσο και μαθητή αποτελώντας παράδειγμα για κάθε νεαρό της Ακαδημίας μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ