aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Βουβό και κλειδωμένο το «Τάσσος Μάρκου»

ΕΝΠ: Βουβό και κλειδωμένο το «Τάσσος Μάρκου»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Παραμένει βουβό και κλειδωμένο το «Τάσος Μάρκου» αφού «πάγωσαν» τα πάντα στην Ένωση. Λόγω κορωνοϊού η ομάδα έμεινε χωρίς προπόνηση ολόκληρη την εβδομάδα. Πιθανολογείται πως, εάν δεν προκύψουν νέα κρούσματα να ξεκινήσουν προπονήσεις αύριο, όσοι δεν έχουν προσληφθεί από τον ιό. Δέκα είναι οι ποδοσφαιριστές και οκτώ τα μέλη του τεχνικού τιμ αλλά και του προσωπικού της ομάδας.

Με ανάρτηση του στα ΜΚΔ, ο Κάρλος Φερέρ ανέφερε τους λόγους του διαζυγίου με την Ένωση. «Λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνει ο σύλλογος λόγω των θετικών κρουσμάτων και της αδυναμίας μου να επιστρέψω στην Κύπρο λόγω των μέτρων ασφαλείας, κατόπιν κοινής συναίνεσης με τον σύλλογο, πήραμε την απόφαση να τερματίσουμε την συνεργασίας μας με την ΕΝΠ», σχολίασε.

Και πρόσθεσε: «Ήταν έντονος και ικανοποιητικός ο χρόνος μου και είμαι περήφανος για την ανάπτυξη της ομάδας και για το τι πετύχαμε. Σας ευχαριστώ όλους και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ