aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Τυπική διαδικασία τα επόμενα «αντίο»

ΕΝΠ: Τυπική διαδικασία τα επόμενα «αντίο»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι έντονες διεργασίες των παραγόντων της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, αναφορικά με τον χειμερινό μετεγγραφικό σχεδιασμό, φέρνουν τα πρώτα αποτελέσματα. Προς το παρόν όχι για προσθήκη ποδοσφαιριστή, μα για αποχωρήσεις. Πλέον, για τους βυσσινί θεωρείται τυπική διαδικασία η αποχώρηση των επόμενων τεσσάρων παικτών από τις τάξεις τους, μετά τον Λευτέρη Μέρτακκα. Η διοίκησή τους λοιπόν έθεσε εκτός πλάνου τους Πέδρο Σελεστίνο και Ράιλι Γκραντ, ο Ομάρ Ρόου (φωτό δεξιά) θα επιστρέψει εκτός απροόπτου στην Αγία Νάπα, ενώ ο Κούλης Παύλου ο παίκτης αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πιο δύσκολος είναι ο τερματισμός της συνεργασίας με τον Μπόρχα Εκίθα. Εντούτοις, γίνεται προσπάθεια από τον Γιώργο Τσόκκο και τους διοικητικούς συνεργάτες του για να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Βάσκο σέντερ μπακ και να λυθεί το (υψηλό για τα δεδομένα του Παραλιμνίου) συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την προσπάθεια ενίσχυσης, είναι ειλημμένη απόφαση η απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών. Αναζητούνται κεντρικός αμυντικός και σέντερ φορ, ενώ οι βυσσινί θα μετρήσουν τα κουκιά τους και αν τους παίρνει, θα προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση.

Από εκεί και πέρα, ο Κάριτ Φελκ πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση χθες (1/1), ολοκληρώνοντας την προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση. Πρόκειται για το πρώτο βήμα στη β’ φάση του δεύτερου τη τάξει θεσμού και θα γίνει προσπάθεια εξασφάλισης θετικού αποτελέσματος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (15:30, Cytavision Sports 1). Με στόχο να διεκδικήσει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου την πρόκριση στους «8», μέσω της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου» στις 16 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ