aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Τρελαίνει κόσμο, ανεβαίνει…

ΕΝΠ: Τρελαίνει κόσμο, ανεβαίνει…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Τρελαίνει κόσμο η Ένωση μέσα στο 2021 με τη σφραγίδα του Κάρλος Φερέρ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο Ισπανός τεχνικός με έξυπνη τακτική οδηγεί την Ένωση από επιτυχία σε επιτυχία. Σε πέντε παιχνίδια η Ένωση πήρε 13 βαθμούς και ανέβηκε στους 21, προκαλώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της.

Και με τον Ολυμπιακό η νίκη των βυσσινί είχε τη σφραγίδα του Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, θέλησε η ομάδα του να δώσει χώρο στον αντίπαλο, θωράκισε την άμυνά του με δύναμη και πάθος και οδήγησε τους βυσσινί σ’ ένα τεράστιο «διπλό». Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς η ομάδα του Παραλιμνίου να δεχτεί γκολ, ενώ ο Ντένινγκ πέτυχε το τέταρτό του γκολ.

Σήμερα ο Κάρλος Φερέρ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του για το αυριανό πολύ δύσκολο ματς με την Ομόνοια. Ο Ισπανός έχει να διαχειριστεί και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Επιστρέφουν οι Ενγκό και Πανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ