aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Τόνωση ηθικού και ερωτηματικό

ΕΝΠ: Τόνωση ηθικού και ερωτηματικό

Οι υπηρεσιακοί προπονητές της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Λευτέρης Ελευθερίου και Χρίστος Κοτσώνης, δουλεύουν για το σημαντικό μεθαυριανό παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Αμφότεροι έδωσαν έμφαση στην ψυχολογία, θέλοντας να τονώσουν το ηθικό των παικτών ενόψει της αναμέτρησης με μία εκ των βασικών αντιπάλων στη μάχη της παραμονής. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αγγελή Αγγελή (φωτό), ενώ πέραν του εδώ και καιρό παροπλισμένου Κρίστη Ανδρέου, δεν υπολογίζεται επίσης ο τιμωρημένος Ιράκλι Μαϊσουράντζε.

Από εκεί και πέρα, οι δύο Κύπριοι προπονητές θα δουλέψουν σήμερα και αύριο στην τακτική που θα ακολουθηθεί, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία. Όσο για την προσπάθεια εξεύρεσης προπονητή από πλευράς του προέδρου των βυσσινί Γιώργου Τσόκου, προς το παρόν δεν ευοδώθηκε. Είναι πιθανό μάλιστα να αιωρείται το θέμα και την επόμενη εβδομάδα, η οποία θα είναι η τρίτη στη σειρά από την αποδέσμευση του Αντρέ Πάους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ