aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Το ηχηρό χαστούκι που εύχονται να λειτουργήσει θετικά

ΕΝΠ: Το ηχηρό χαστούκι που εύχονται να λειτουργήσει θετικά

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τεράστιο πισωγύρισμα στη μάχη για παραμονή στην Α’ Κατηγορία ήταν για την Ένωση η χθεσινή ήττα από την Καρμιώτισσα με 4-2 στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Οι βυσσινί πήγαν στην Πάφο όντας σε καλό φεγγάρι και είχαν να αντιμετωπίσουν την παραπαίουσα ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, όμως πλήρωσαν την υπεροψία, την αστοχία και κυρίως την κάκιστη ανασταλτική λειτουργία τους.

Η ήττα στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ δεν είναι καταδικαστική για το Παραλίμνι, όμως του στέρησε το δικαίωμα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη μετά από πολλούς μήνες. Το συγκρότημα του Κάρλος Φερέρ για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα απέτυχε να κερδίσει την ουραγό της βαθμολογίας.

Ο απολογισμός των δύο ηττών και μίας ισοπαλίας, δηλαδή οκτώ χαμένων βαθμών, με αντίπαλο την Καρμιώτισσα αποτελεί μεγάλο «αγκάθι» για την Ένωση και έναν από τους λόγους που την κρατά στις θέσεις υποβιβασμού. Το χαστούκι ήταν ηχηρό και στο Παραλίμνι εύχονται να λειτουργήσει θετικά αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ερμή στο «Τάσος Μάρκου» την Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ