aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Το δύσκολο έργο της παραμονής

ΕΝΠ: Το δύσκολο έργο της παραμονής

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι Λευτέρης Ελευθερίου και Χριστόφορος Χριστοφή, που ανέλαβαν την ευθύνη των προπονήσεων της Ένωσης μετά το διαζύγιο με τον Κάρλος Φερέρ. Ωστόσο, προπόνηση ακόμη να πραγματοποιήσουν λόγω των μαζικών κρουσμάτων κορωνοϊού. Γίνεται αντιληπτό το πόσο δύσκολο έργο έχουν μπροστά τους οι Ελευθερίου και Χριστοφή, που ανέλαβαν το δύσκολο έργο να κρατήσουν την Ένωση στην Α΄ Κατηγορία.

Εξάλλου, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται στην Ένωση, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού. Η διοίκηση ακολουθεί πιστά τα πρωτόκολλα του υπουργείου Υγείας. Υπάρχουν ήδη 10 ποδοσφαιριστές που είναι θετικοί αλλά και μέλη του προπονητικού τιμ.

Σήμερα, ποδοσφαιριστές που ήταν αρνητικοί τις προηγούμενες ημέρες θα υποβληθούν ξανά σε μοριακές εξετάσεις και όσοι απ’ αυτούς παραμένουν αρνητικοί θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Εννοείται πως οι θετικοί στον ιό παραμένουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ