aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Τη… χάλασε το Δασάκι

ΕΝΠ: Τη… χάλασε το Δασάκι

Η ήττα της από την Ομόνοια (0-3) το περασμένο Σάββατο σε συνδυασμό με το προχθεσινό αποτέλεσμα έκπληξη της 21ης αγωνιστικής Εθνικός-Ανόρθωση 5-0, έριξαν την Ένωση Νέων Παραλιμνίου ξανά στην ανεπιθύμητη 11η θέση. Κυρίως το αποτέλεσμα στο Δασάκι χάλασε τα σχέδια των βυσσινί, καθώς μία ήττα από το «τριφύλλι» στο ΓΣΠ είναι πάντοτε εντός προγράμματος.

Πλέον, η προσοχή βρίσκεται στο σημαντικό ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο «Τάσος Μάρκου». Η Ένωση απέχει τέσσερις βαθμούς από τον επικείμενο αντίπαλό της και με νίκη θα τον πλησιάσει και θα τον αγχώσει, μπαίνοντας η ίδια πιο αισιόδοξα στα πλέι άουτ.

Εκτός πλάνου βρίσκεται ο Λοΐζος Κοσμά (6 κίτρινες), ενώ αναμένονται τα νεότερα για την κατάσταση των Χοβχανές Αμπαρτζουμιάν, Νίκο Βαρέλα και Βασίλη Βαλλιάνου, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στη Λευκωσία λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ