aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Θέλει να διευρύνει το σερί

ΕΝΠ: Θέλει να διευρύνει το σερί

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ως το αουτσάιντερ αλλά με ανεβασμένη την ψυχολογία θα υποδεχθεί η Ένωση την ΑΕΛ το απόγευμα στο «Τάσος Μάρκου». Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο για την Ένωση αφού θα αντιμετωπίσει μία μεγάλη ομάδα που είναι στα ψηλά. Στην έδρα της η Ένωση πέτυχε μόνο μία νίκη επί της ΑΕΚ.

Ωστόσο, η ομάδα του Παραλιμνίου «καίγεται» για βαθμούς και θα κυνηγήσει το τρίποντο. Οι βυσσινί προέρχονται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ (2-1), ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια είναι αήττητοι, μετρώντας δύο νίκες και μιαν ισοπαλία.  Ο Κάρλος Φερέρ δεν υπολογίζει τον Ντένιγκ λόγω καρτών, ενώ αποτελούν ερωτηματικό οι Πανός, Μπαλοτέλι και Μπελόνε.

Εξάλλου, ο Τζόνοθαν Μπαλοτέλι δέχθηκε πρόταση από ομάδα της Νοτίου Κορέας. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ομάδα κατέθεσε πρόταση στην Ένωση και αξιολογείται. Τουλάχιστον για την ώρα, η διοίκηση της Ένωσης δεν παρουσιάζεται θετική στην παραχώρηση του επιθετικού της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ