aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙENΠ: Θα τηρηθούν αυστηρώς οι θέσεις των κατόχων διαρκείας

ENΠ: Θα τηρηθούν αυστηρώς οι θέσεις των κατόχων διαρκείας

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας της ΕΝΠ τονίζει ότι από τώρα και στο εξής θα τηρούνται αυστηρώς οι κατηγορίες και οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά:

«Στα πλαίσια της αλλαγής που προσπαθεί η νεοσύστατη Εταιρεία να επιφέρει στην αγαπημένη μας ομάδα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας πως από τώρα και στο εξής θα τηρούνται αυστηρώς οι κατηγορίες και οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.

Σκοπός μας είναι να σεβαστούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας και να τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες για τις οποίες έχει ο κάθε ένας ξεχωριστά πληρώσει για να απολαμβάνει.

Συγκεκριμένα:

1. VIP BOXES

Στο χώρο των VIP BOXES μπορούν να εισέρχονται μόνο όσοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο διαρκείας για τον συγκεκριμένο χώρο ή είναι κάτοχοι των πακέτων Golden ή Platinum που έχει εκδώσει η ομάδα μας πριν 2 χρόνια. Απαγορεύεται αυστηρώς η είσοδος σε οποιονδήποτε δεν κατέχει μία από τις προαναφερθείσες κάρτες. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στα VIP BOXES μπορούν να εισέρχονται στο Στάδιο από την πλαϊνή είσοδο του Σταδίου (Βόρεια) πίσω από τα αποδυτήρια και στη συνέχεια μπορούν να ανεβαίνουν στα VIP BOXES μόνο από την είσοδο δίπλα από τα αποδυτήρια στην οποία υπάρχει και ο ανελκυστήρας. Τονίζεται ότι οι υπόλοιπες είσοδοι των VIP BOXES θα είναι κλειδωμένες και δεν θα ανοίγουν παρά μόνο με τη λήξη του αγώνα ή σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.

Παρακαλούμε τους κατόχους εισιτηρίων στα VIP BOXES όπως χρησιμοποιούν την θέση που αναγράφεται στην κάρτα τους. Τα ονόματα των κατόχων θα αναγράφονται και στις καρέκλες.

Καλούμε επίσης όσους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στα VIP BOXES επιθυμούν να φέρουν μαζί τους τα παιδιά τους (κάτω των 15 ετών) όπως σεβαστούν τις θέσεις των υπόλοιπων κατόχων καθώς και να φροντίζουν όπως τα παιδιά δεν ενοχλούν με οποιοδήποτε τρόπο τους υπόλοιπους κατόχους εισιτηρίων VIP BOXES.

Τονίζεται αυστηρώς ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στα VIP BOXES θα πρέπει να έχουν πάντοτε μαζί τους την κάρτα τους την οποία θα πρέπει να επιδεικνύουν τόσο κατά την είσοδό τους στο Στάδιο τόσο και κατά την είσοδό τους στον χώρο των VIP BOXES.

2. EXECUTIVE

Στο χώρο των θέσεων EXECUTIVE (Στεγασμένο) μπορούν να εισέρχονται μόνο όσοι έχουν εξασφαλίσει το ανάλογο εισιτήριο διαρκείας. Θα υπάρχει αυστηρώς έλεγχος στις 2 εισόδους του χώρου και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο αυτό σε όσους δεν έχουν την απαραίτητη κάρτα. Παρακαλούμε τους κατόχους εισιτηρίων στον χώρο των EXECUTIVE θέσεων όπως χρησιμοποιούν την θέση που αναγράφεται στην κάρτα τους. Καλούμε επίσης όσους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στα VIP BOXES επιθυμούν να φέρουν μαζί τους τα παιδιά τους (κάτω των 15 ετών) όπως σεβαστούν τις θέσεις των υπόλοιπων κατόχων καθώς και να φροντίζουν όπως τα παιδιά δεν ενοχλούν με οποιοδήποτε τρόπο τους υπόλοιπους κατόχους εισιτηρίων EXECUTIVE.

3. Οι κάρτες Γενικής Εισόδου και Ladies Card ισχύουν μόνο για τους καθορισμένους χώρους και αφορούν καθαρά την είσοδο στο Στάδιο.

Παρακαλούμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας όπως φέρουν πάντοτε μαζί τους την κάρτα τους και να την επιδεικνύουν στα απαραίτητα σημεία ελέγχου στο Στάδιο. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι κάρτες διαρκείας λειτουργούν και ως κάρτες προνομίων με τους κατόχους να απολαμβάνουν εκπτώσεις και προνόμια από τους χορηγούς της Ε.Ν.Π.

Η Ένωση αλλάΖΕΙ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ