aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Συνεχίζουν μέχρι νεοτέρας

ΕΝΠ: Συνεχίζουν μέχρι νεοτέρας

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στο Παραλίμνι, επί της παρούσης, συνεχίζουν με το δίδυμο Λευτέρη Ελευθερίου και Χριστόφορου Χριστοφή στον πάγκο. Εάν εντός της εβδομάδας αλλάξει κάτι, αυτό θα κοινοποιηθεί μέσω επίσημης ενημέρωσης.

Η αλήθεια είναι πως ο πρόεδρος της ομάδας έκανε διερευνητικές επαφές με Κύπριους προπονητές ώστε να αναλάβουν την Ένωση, ωστόσο δεν προέκυψε, μέχρι χθες τουλάχιστον, ουσιαστική εξέλιξη. Ξέχωρα από τον Κώστα Σακκά που δεν είναι «ζεστός», κρούση έγινε και στον Άγγελο Ευθυμίου, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της Ομόνοιας Αραδίππου.

Όπως και να΄χει, οι Ελευθερίου-Χριστοφή κλείνουν τα αφτιά και δουλεύουν εντατικά. Παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα οδηγήσουν την ομάδα σε ανάκαμψη και εν τέλει στην παραμονή στην Α΄Κατηγορία. Αναγνωρίζουν τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, ωστόσο δεν πρόκειται να υψώσουν λευκή σημαία. Αντίπαλος είναι και η κακή ψυχολογία λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων, αλλά και με τα κρούσματα κορωνοϊού στους βυσσινί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ