aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Σαν αφηνιασμένο άλογο!

ΕΝΠ: Σαν αφηνιασμένο άλογο!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η Ένωση έκανε το μεγάλο «μπαμ» και στο Κύπελλο. Η ομάδα του Παραλιμνίου κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έθεσε νοκ άουτ τον Άρη στη διαδικασία των πέναλτι (4-2) και ενώ ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος (2-2).

Μεγάλος ο ενθουσιασμός στο Παραλίμνι για την τεράστια πρόκριση, τονώνοντας ακόμη περισσότερο το ηθικό όλων στο «Τάσος Μάρκου», ενόψει της συνέχειας και της μεγάλης προσπάθειας για επιστροφή στην Α’ Κατηγορία, εκεί που ανήκουν οι βυσσινί. Στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας η Ένωση είναι αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας, με δύο νίκες και μιαν ισοπαλία. Η Ένωση πάει σαν τρένο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ήρωας της μεγάλης πρόκρισης ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας Θεόδωρος Κουτσού, με τις σπουδαίες επεμβάσεις του στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Μαρίνος Σατσιάς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη πρόκριση επί του Άρη, αλλά την ίδια ώρα έριξε τους τόνους. Ο Κύπριος τεχνικός ξεκαθάρισε πως ο μεγάλος στόχος είναι η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία, όμως την ίδια ώρα επισήμανε πως η Ένωση, όπως έκανε και με τον Άρη, θα παλέψει και στην επόμενη φάση για την πρόκριση. Ο Κύπριος τεχνικός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του για τον αυριανό δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Καρμιώτισσα. Ο προπονητής των βυσσινί θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ