aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Προσπαθούν να… σβήσουν τη φωτιά

ΕΝΠ: Προσπαθούν να… σβήσουν τη φωτιά

Πως προκύπτει θέμα στο Παραλίμνι και μάλιστα, σοβαρό, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Το γεγονός πως οι Μάριος Κκαράς και Γιασεμής Γιασεμάκης, δεν πήγαν στην προχθεσινή προπόνηση, είχε ως αποτέλεσμα το ζήτημα στην ομάδα να πάρει διαστάσεις.

Η διοίκηση, παρά τα τηλεφωνήματα, απέφευγε μέχρι χθες τουλάχιστον να σχολιάσει το οτιδήποτε, δείγμα των ενεργειών που κατέβαλλε ώστε να «σβήσει τη φωτιά». Οι Κκαράς και Γιασεμάκης, φαίνεται ότι έχουν προβλήματα με τη διοίκηση στην υλοποίηση του μετεγγραφικού πλάνου και αντέδρασαν.

Αντίδραση υπήρξε και τους οργανωμένους οπαδούς της Ένωσης. Μέσω ανακοίνωσης, σημειώνουν μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και φέτος. Έχουμε κουραστεί. Καθυστερεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός και μαθαίνουμε πως έχει παραιτηθεί ο Μάριος Κκαράς. Άνθρωπος σύμβολο για όλους εμάς τους πιστούς οπαδούς. Πρόεδρε φέρτον πίσω».

Την ίδια ώρα, στην Ένωση λένε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στο κεφάλαιο της ενίσχυσης. Θα αποκτηθεί τερματοφύλακας, μέσος και επιθετικός. Η διοίκηση είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών με συγκεκριμένους ξένους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ