aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Πολύ δύσκολη η επόμενη μέρα

ΕΝΠ: Πολύ δύσκολη η επόμενη μέρα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά και την ήττα από την Πάφος FC, σφραγίστηκε και επίσημα ο υποβιβασμός της Ένωσης, με την επόμενη μέρα να είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η ομάδα του Παραλιμνίου, μετά από τρία χρόνια στην Α΄ Κατηγορία, παίρνει τον δρόμο για την πιο μικρή κατηγορία και αυτό «πόνεσε» αρκετά.

Στενoχώρια, θλίψη, πίκρα και τεράστια απογοήτευση επικρατoύν στο Παραλίμνι. Ουσιαστικά η Ένωση έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της. Εκεί που έκανε την αντεπίθεση και αύξησε τις πιθανότητες για παραμονή, τράβηξε απότομα χειρόφρενο και στα παιχνίδια του β΄ γκρουπ δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο της. Κλότσησε πάρα πολλές ευκαιρίες που είχε μπροστά της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά στη Β΄ Κατηγορία.

Όπως έγινε γνωστό, ορίστηκε Γενική Συνέλευση στις 2 Ιουνίου. Συνεπώς σύντομα αναμένονται εξελίξεις για το πώς θα πορευθεί η Ένωση την επόμενη αγωνιστική περίοδο ώστε να δώσει τη μάχη με αξιοπρέπεια και να ανέβει ξανά στη «μεγάλη» κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ