aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Ο Φερέρ το έφερε… τούμπα!

ΕΝΠ: Ο Φερέρ το έφερε… τούμπα!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Κάρλος Φερέρ τα έφερε όλα τούμπα στο «Αμμόχωστος» και οδήγησε τους βυσσινί σε μεγάλη νίκη. Οι αλλαγές του Ισπανού τεχνικού με τους Ιρέπ και Γκαντό, βοήθησαν την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο να ανεβάσει την απόδοσή της και πήρε τη νίκη, μάλιστα με ανατροπή, έστω και εάν ο αντίπαλος αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Η ψυχολογία αλλά και η αυτοπεποίθηση ανέβηκε και πάλι κατακόρυφα στο «Τάσος Μάρκου».

Η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας μέσα στο «Αμμόχωστος» ήταν τεράστια από κάθε άποψη για την Ένωση. Ήταν πολύ σημαντική με πολλαπλά οφέλη. Ήταν μια νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα και από τον Κάρλος Φερέρ και από τους παίκτες του και γενικότερα από όλους στο Παραλίμνι. Ο Φελίπε με γκολ «αλά» Μέσι και ο Γκαντό, που πέρασε ως αλλαγή, ήταν οι «χρυσοί» σκόρερ. Η νίκη πιστοποίησε ότι, η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της παραμονής. Έφθασε στους 27 βαθμούς και ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής με την Καρμιώτισσα στην Πάφο.

Η ομάδα άρχισε ιδανικά τη Β’ φάση του πρωταθλήματος. Πέτυχε την πρώτη της νίκη επί της ΝέαςΣαλαμίνας αφού στα δύο προηγούμενα παιχνίδια οι βυσσινί ηττήθηκαν. Μείωσε τη διαφορά από την προχθεσινή αντίπαλό της αλλά και από τη Δόξα. Πήρε σημαντική ανάσα και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής. Επίσης, σταμάτησε το αρνητικό σερί των προηγούμενων αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ