aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Να σβήσει κεράκια με τον καλύτερο τρόπο

ΕΝΠ: Να σβήσει κεράκια με τον καλύτερο τρόπο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με φόντο τα 85α γενέθλιά της, η Ένωση θέλει κέρδος κόντρα στον Απόλλωνα. Οι βυσσινί συμπλήρωσαν χθες 85 χρόνια ζωής και θέλουν σήμερα να τα γιορτάσουν με θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Παραλιμνίου, που μάχεται για τη σωτηρία της έστω κι εάν είναι το αουτσάιντερ, μετά τις τελευταίες συνεχόμενες ήττες ψάχνει αντίδραση. Μία αντίδραση που εάν συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα θα της δώσει σημαντική δυναμική ενόψει των αγώνων για τη δεύτερη φάση.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετρά τέσσερις ήττες (Ομόνοια, Δόξα, Πάφος FC, Ανόρθωση) και μία νίκη (Ερμής). Η σημερινή αποστολή είναι πάρα πολύ δύσκολη και αυτό το γνωρίζουν τόσο ο Κάρλος Φερέρ όσο και οι παίκτες του. Ωστόσο υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι πέρσι η Ένωση κέρδισε τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (1-0). Επιστρέφουν οι Μπάλαζιτς, Ενγκό και Κοσμάς, αμφίβολος είναι ο Φελίπε. Εκτός πλάνου ο Ντένιγκ λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ