aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Mόλις τέσσερις...

ΕΝΠ: Mόλις τέσσερις…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Ένωση θα είναι κατά πολύ αλλαγμένη στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Σωκράτης Φυτανίδης σε συνεργασία με τον πρόεδρο Γιώργο Τσόκκο, θα παρουσιάσουν ένα καινούργιο σύνολο, το οποίο αισιοδοξούν ότι θα φανεί αντάξιο των προσδοκιών. Ένα σύνολο που θα μπει με ορμή και θα κερδίσει το στοίχημα της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία.

Λόγω της μείωσης του μπάζετ και του ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές προτίμησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλη ομάδα, προκύπτουν πάρα πολλές αλλαγές. Αποχώρησαν και οι Σαντίκ, Αμπαρτζουμιάν, Βαρέλα, Σπόλιαριτς. Επί της παρούσης, η Ένωση διατηρεί συνεργασία με τέσσερις μόλις παίκτες.

Συνεχίζουν οι Πέτρου, Θεοδώρου και Μαϊσουράντζε που έχουν συμβόλαιο υπογεγραμμένο. Επίσης, συνεχίζει ο Μπάλαζιτς που υπέγραψε προσφάτως νέο διετές συμβόλαιο. Έγινε πρόταση για ανανέωση στον Μπαρπόζα. Δύσκολα θα παραμείνει ο τερματοφύλακας Κλέιμαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ