aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Με Μπάρνι κόντρα στον Ερμή

ΕΝΠ: Με Μπάρνι κόντρα στον Ερμή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ενισχυμένη με τον Τζουνς Μπάρνι θα πάει η Ένωση στο αυριανό, πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ερμή. Ο Μαροκινός μέσος προπονείται κανονικά με την ομάδα και είναι στη διάθεση του Κάρλος Φερέρ. Ο Μπάρνι αποτέλεσε το τρίτο απόκτημα στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Προηγήθηκαν οι Πανός και Ενγκό, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Η τέταρτη προσθήκη, ο 23χρονος Καμερουνέζος ακραίος επιθετικός Μαρσελίν Καντό, πιθανότατα να είναι στη διάθεση του Κάρλος Φερέρ μετά το παιχνίδι με τον Ερμή.

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα θα ολοκληρωθεί σήμερα. Η Ένωση, που προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες από Ομόνοια και Δόξα, θέλει πάση θυσία τη νίκη. Στα ευχάριστα για τον Φερέρ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος, με ανάρτησή του, έστειλε πολλά μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ