aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Με Αντωνίου για νέα αρχή

ΕΝΠ: Με Αντωνίου για νέα αρχή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με τον Σωτήρη Αντωνίου για πρώτη φορά στον πάγκο της, η Ένωση φιλοξενεί σήμερα τη Δόξα στο «Τάσος Μάρκου» (17:00, Cytavision1) και ελπίζει σε νίκη και νέο ξεκίνημα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα θελήσει να κάνει ιδανικό ντεμπούτο, οδηγώντας την ομάδα στην επιτυχία και αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή στην Κατηγορία.

Το σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα είναι «τελικός» για την Ένωση και αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο νέος προπονητής. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι καταστροφικό αφού τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει πολύ επικίνδυνα.

Η Ένωση προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, που την οδήγησαν στην προτελευταία θέση με 27 βαθμούς. Συγκεκριμένα, στους αγώνες για τη β΄ φάση μέτρησε 4 ήττες από Καρμιώτισσα, Ερμή, Εθνικό και ΑΠΟΕΛ και πέτυχε μία νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας εκτός έδρας.

Όσον αφορά στην πρώτη ενδεκάδα του Σωτήρη Αντωνίου υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Το σίγουρο είναι πως ο Ελλαδίτης τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Επανέρχεται ο Θεοδώρου, ενώ εκτός πλάνου είναι και πάλι ο Καντό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ