aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Ματς υψίστης σημασίας

ΕΝΠ: Ματς υψίστης σημασίας

Μια ματιά στη βαθμολογία αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος πόσο σημαντικό είναι από όλες τις απόψεις για το Παραλίμνι το αυριανό παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως οι «βυσσινί» παίζουν στην έδρα τους και θα τα δώσουν όλα για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ώστε να μπουν με δυναμική στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Η Ένωση έχει ως στόχο να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις του πίνακα κατάταξης που οδηγούν στη Β’ Κατηγορία και παιχνίδια «έξι βαθμών» σαν το αυριανό είναι υψίστης σημασίας. Από αυτή την αγωνιστική αρχίζουν οι αναμετρήσεις «ζωής ή θανάτου» για την ομάδα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ο οποίος άρχισε ήδη να καταστρώνει το πλάνο που θα παρατάξει στον αγώνα με τους «μαυροπράσινους».

Ο Σκοπιανός τεχνικός έχει ήδη επισημάνει στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στο προηγούμενο ματς με αντίπαλο την Ομόνοια και τους ζήτησε να μην τα επαναλάβουν για να έρθει το επιθυμητικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Τακτακαλά. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, εκτός επιλογών θα είναι σίγουρα ο Κοσμάς, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Βαρέλα, Αμπαρτζουμιάν, Βαλιάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ