aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Μάλλον χωρίς τον Αντωνίου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

ΕΝΠ: Μάλλον χωρίς τον Αντωνίου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Ο Μηνάς Αντωνίου δεν θα αγωνιστεί -κατά πάσα πιθανότητα- στο παιχνίδι της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί αύριο στο «Τάσος Μάρκου». Οι βυσσινί απέκτησαν κατά την τελευταία ημέρα της χειμερινής περιόδου, δανεικό τον Κύπριο διεθνή μπακ-χαφ από τους γαλαζοκίτρινους και όπως λένε, σκέφτονται να τον προστατέψουν από ψίθυρους και καχυποψία. Επομένως, θα είναι έκπληξη αν συμπεριληφθεί στην αποστολή της αυριανής αναμέτρησης.

Πάντως, θέσαμε το ερώτημα στους παράγοντες των βυσσινί αν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες να μην αγωνιστεί, κάτι που αρνήθηκαν. «Είναι καθαρά δικό μας θέμα να αποφασίσουμε», υπογράμμισαν.

Στο ντεμπούτο του απέναντι στην Αλκή (2-1) την περασμένη Κυριακή, ο Αντωνίου έδειξε πως μπήκε με το καλημέρα στο πετσί της ομάδας, πετυχαίνοντας ένα από τα δύο γκολ της ομάδας του. Σαφέστατα, ο Κάριτ Φελκ θα ήθελε να τον είχε στη διάθεσή του σε ένα τόσο πολύ δύσκολο ματς.

Από εκεί και πέρα, συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί για τη συμμετοχή των Τσιγκόζι Ουντόζι, Ντάνκαν Ρασμούσεν και Μαξιμιλιάνο Ολίβα. Αντιθέτως, πιο δύσκολη είναι η κατάσταση για τους Γκονσάλο Σάρατε και Γιώργου Κολοκούδια. Τέλος, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σίτο Ριέρα και Εγιόνγκ Ενόχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ