aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Κανένας δεν μπορεί να… ξεφύγει από τον Γιανέφσκι

ΕΝΠ: Κανένας δεν μπορεί να… ξεφύγει από τον Γιανέφσκι

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο προπονητής της ΕΝΠ και ακόμη και στο σπίτι βάζει πίεση στους παίκτες του. Ακόμη και από το σπίτι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην πρίζα και ακολουθούν καθημερινά πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ακόμη και μέσα στην πανδημία ο Σκοπιανός τεχνικός που είναι φανατικά λάτρης της σκληρής δουλειάς και της απόλυτης πειθαρχίας βρήκε τον τρόπο και με την βοήθεια της τεχνολογίας όλοι είναι στρωμένοι στην δουλειά.

Σε καθημερινή ομαδική δουλειά, αλλά από το σπίτι ο κάθε ένας ξεχωριστά ελέω κορονοϊού προπονούνται οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Με την βοήθεια βέβαια της τεχνολογίας ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι μαζί με τον βοηθό του Μάριο Κκαρά και τον γυμναστή της ομάδας Κώστα Κουμή πραγματοποιούν καθημερινές προπονήσεις μέσω internet.

Με αυτό τον τρόπο οι παίκτες είναι αναγκασμένοι να δουλέψουν σωστά και να έχει αποτέλεσμα έστω αυτή η δουλειά από το σπίτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ