aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Και με Μπάλαζιτς και με Ντένινγκ

ΕΝΠ: Και με Μπάλαζιτς και με Ντένινγκ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με τους Γκρέκορ Μπάλαζιτς και ο Εμάνουελ Ντένινγκ να είναι διαθέσιμοι, η ομάδα του Παραλιμνίου θα υποδεχθεί αύριο την Πάφος FC. Το ματς είναι εξ’ αναβολής για την 31η αγωνιστική, γι’ αυτό και οι δύο πιο πάνω ποδοσφαιριστές, ο πρώτος αποβλήθηκε και ο δεύτερος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θα δηλώσουν «παρών». Ο Μπάλαζιτς θα χάσει τα επόμενα δύο ματς με Καρμιώτισσα και Ερμή και ο Ντένινγκ ένα από τα δύο.

Οι βυσσινί ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους. Η πάρα πολύ καλή εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου με τη Νέα Σαλαμίνα αλλά και ο βαθμός που πήρε η ομάδα με τον τρόπο που ήρθε, ανέβασε την ψυχολογία των παικτών και σ’ αυτό στηρίζει αρκετά ο Σωτήρης Αντωνίου για το αυριανό ματς. Ο Ελλαδίτης τεχνικός, στα δύο ματς που κάθισε στον πάγκο της Ένωσης, η ομάδα του πήρε δύο ισοπαλίες. Πλέον, προσδοκεί να πανηγυρίσει και την πρώτη του νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ