aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Η αριστερή πλευρά ήταν όλα τα λεφτά

ΕΝΠ: Η αριστερή πλευρά ήταν όλα τα λεφτά

Η πρώτη επιτυχία του Παραλιμνίου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας μετά από 31,5 μήνες (αφού τις προηγούμενες δυο σεζόν αγωνιζόταν στη Β’ Κατηγορία), είχε τη σφραγίδα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην αριστερή πλευρά.

Αρχικά ήταν ο Πίττας, που μπήκε με δύναμη και ταχύτητα στην αντίπαλη περιοχή και τελείωσε τη φάση με άψογο σουτ. Ακολούθως, με ταχύτητα μπήκε στην περιοχή και πάλι από αριστερά ο Ολίβα, ανατράπηκε από αντίπαλο και το Παραλίμνι κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ρασμούσεν. Με την ταχύτητα και την ποιότητα που διαθέτουν οι δυο ακραίοι των βυσσινί, ο Πάους προσδοκεί σε ανάλογη συνέχεια.

Το πρώτο τρίποντο της σεζόν κρίνεται σημαντικό αφού θα δώσει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας του Πάους, αφού το καλοκαίρι εντάχθηκαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές. Η ομοιογένεια έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου της ομάδας στην τρέχουσα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ