aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Για το πρώτο της διπλό από το 2010

ΕΝΠ: Για το πρώτο της διπλό από το 2010

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Να βρει τα πατήματα της και να βγάλει αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα θέλει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο γειτονικό Δασάκι (18:30). Η δεύτερη σερί ήττα των βυσσινί, αυτή τη φορά από τον Ερμή (1-0), ήταν η έβδομη συνολικά στο 2021 και τους έστειλε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -5 από την ασφαλή ζώνη. Η αντίδραση πρέπει να βγει άμεσα, αφού η κλεψύδρα του πρωταθλήματος αδειάζει παιχνίδι με παιχνίδι.

Στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων με την προσφυγική ομάδα ως γηπεδούχο, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ΕΝΠ γνώρισε την ήττα (2-0), ενώ και παραδοσιακά το Δασάκι είναι μια έδρα που την δυσκολεύει. Τελευταία νίκη των βυσσινί σε αυτό το γήπεδο ήταν στις 10 Απριλίου του 2010 με 1-0.
Ο Κάρλος Φερέρ θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του τραυματία Μίκαελ Πανός. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, προκειμένου να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ