aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Φιλί της ζωής αποτελεί το δεύτερο 45λεπτο

ΕΝΠ: Φιλί της ζωής αποτελεί το δεύτερο 45λεπτο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στο Παραλίμνι κρατούν την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και βλέπουν τον επόμενο αγώνα με την Πάφος FC. Στο 3-3 με τη Νέα Σαλαμίνα οι βυσσινί παρουσιάστηκαν με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακοί, αλλά είχαν το ελαφρυντικό πως έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές από πολύ νωρίς. Δέχθηκαν τρία γκολ και θα μπορούσαν να δεχθούν και άλλα. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν εφιάλτης και κανείς στην ομάδα δεν θέλει να το θυμάται.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση ήταν εντυπωσιακή και πραγματοποίησε το καλύτερό της 45λεπτο στο τρέχον πρωτάθλημα. Όπως εξελίχθηκε μάλιστα το παιχνίδι, θα μπορούσε να έφτανε στην ολική ανατροπή του σκορ.

Ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Έστειλε επίσης το μήνυμα ότι η ομάδα του θα δώσει τη μάχη για την παραμονή μέχρι το τέλος.

Ότι η Ένωση κατάφερε από το 0-3 να φθάσει στο 3-3 είναι άθλος.  Ο ένας βαθμός σίγουρα δεν ικανοποιεί, αλλά η εμφάνιση του δευτέρου 45λεπτου δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για να παλέψει μέχρι το τέλος.

Η Ένωση ανέβηκε στους 29 βαθμούς, ωστόσο η προσπάθεια για παραμονή ήταν και παραμένει πολύ δύσκολη. Εάν κερδίσει την Τετάρτη την Πάφος FC, στο εξ αναβολής ματς της 31ης αγωνιστικής, ενδεχομένως τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ