Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Επιθετικό πλάνο για το «τρίποντο»

ΕΝΠ: Επιθετικό πλάνο για το «τρίποντο»

Toυ Νίκου Μουλαζίμη

Ο Μαρίνος Σατσιάς δήλωσε ικανοποιημένος από την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αύριο, όμως, με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, είναι υποχρεωμένος να αλλάξει την τακτική του, αφού η ομάδα του Παραλιμνίου θέλει μόνο νίκη. Θα πρέπει να ψάξει το γκολ, άρα θα πρέπει να παίξει και πιο επιθετικά.

Με τον Ολυμπιακό, ο Σατσιάς ξεκίνησε με τους Γκόρσια, Έχμαν, Χριστοφή, Ντρέκσα και Ντασίλβα στην άμυνα. Υπάρχει ερωτηματικό εάν θα διατηρηθούν όλοι στην ενδεκάδα. Θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας διεκδικεί ο Γεβρέμοβιτς.

Όσον αφορά στην επίθεση, υπάρχει ερωτηματικό εάν ο Σατσιάς θα ξεκινήσει με δύο επιθετικούς, Ρουσιά και Βουτσένοβιτς ή με ένα εκ των δύο και ποιος θα είναι αυτός. Με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε ως βασικός ο Βουτσένοβιτς και ο Ρουσιάς πέρασε ως αλλαγή. Θέση στην επιθετική γραμμή διεκδικεί ο Φερνάντεθ. Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα ολοκληρώνεται σήμερα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ